Νεα Μακρη Φωτια : Κάηκε μαζί με τα δεκάδες ζώα της στο σπίτι της στη Νέα : Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . WhatsApp
WhatsApp from rpn.gr
23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. ΝΕÎ' ÎœÎ'ΚΡΗ ÎœÎ'ΤΙ μ - YouTube
ΝΕÎ' ÎœÎ'ΚΡΗ ÎœÎ'ΤΙ μ - YouTube from i.ytimg.com
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Î'ποκλειστικές φωτο και βίντεο από την φωτιά στο Σέσι
Î'ποκλειστικές φωτο και βίντεο από την φωτιά στο Σέσι from rpn.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Νεα Μακρη Φωτια : Κάηκε μαζί με τα δεκάδες ζώα της στο σπίτι της στη Νέα : Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.